Natuurlijk grafmonument met bronzen vogeltje

Natuurlijk grafmonument met bronzen vogeltje foto 1
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel versc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 40056
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Zuilen
Dieren Vogel
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, donker
Materiaal Brons, Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Leisteen, Natuurlijk
Steennaam Leisteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Vogel
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.