Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Schetsontwerp Engel met hartje

Schetsontwerp Engel met hartje foto 1
We ontwerpen elk gedenkteken persoonlijk en zorgen daarbij voor mooie en harmonieuze combinaties. We kunnen uitgaan van uw persoonlijke wensen, een voorbeeld dat u heeft gezien of u kunt onderdelen van monumenten combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36285
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Ambachtelijk, Christelijk, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Cultuur Christelijk
Diverse tags Hart - lettersteen
Graftype Kort graf
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Decoratie - natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer
Vormgeving Engel, Hartvormige lettersteen, Mensen/heiligen

Productomschrijving

We ontwerpen elk gedenkteken persoonlijk en zorgen daarbij voor mooie en harmonieuze combinaties. We kunnen uitgaan van uw persoonlijke wensen, een voorbeeld dat u heeft gezien of u kunt onderdelen van monumenten combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iets wat u gezien hebt met een dichte plaat, waarbij u juist graag wat ruimte voor plantjes wilt hebben. Wij proberen dan de vorm van de letterplaat in de uitsparing voor de plantjes terug te laten komen. Een ander voorbeeld is dat u een model gezien hebt, maar dat u de zijkanten in een ruw gehakte uitvoering wilt hebben. Uiteraard krijgt u een betrouwbaar en gedegen advies. Tevens laten wij u graag in onze inspiratietuin zien hoe het materiaal zich in een buitenomgeving houdt.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.