Tiener gedenkteken met rvs en glasparels

Dit gedenkteken heeft een fris en eigentijds ontwerp en past bij een tiener of jong volwassene. Alle kaders zoals de omranding, maar ook de twee zuilen met ingebouwde lantaarns aan weerszijden van de letterplaat, zijn gemaakt van rvs. Dit geldt ook voo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30539
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern, Speciaal
Kleur Wit, Zilver
Materiaal Glas, RVS
Onderdeel Letterplaat, Omranding
Productsoort Glazen foto
Symboliek Hart
Uitvoering met rvs lantaarn

Productomschrijving

Dit gedenkteken heeft een fris en eigentijds ontwerp en past bij een tiener of jong volwassene. Alle kaders zoals de omranding, maar ook de twee zuilen met ingebouwde lantaarns aan weerszijden van de letterplaat, zijn gemaakt van rvs. Dit geldt ook voor het grote hart op het liggende deel. De rest is gemaakt van glas. Als belangrijkste deel van het staande gedeelte, valt de glazen letterplaat goed op en is voorzien van tekst en foto's. Het liggende deel is compleet bedekt met roze glasparels.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.