Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zwerfkei grafsteen

Zwerfkei grafsteen foto 1
Een zwerfkei als grafsteen met een grafomranding van cortenstaal en een gesmolten glazen muzieknoot. U kunt er ook voor kiezen een andere vorm in het glas te laten smelten. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze waardoor alles naar wens kan worden aangepas... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18768
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Bijzonder persoonlijk, Cortenstaal, Glas, Grafzerken, Met bijzondere betekenis, Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Grafzerken, Natuurlijk
Kleur Bruin, Groen
Materiaal Cortenstaal, Glas, Zwerfkeien
Muziek Muzieknoot
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Een zwerfkei als grafsteen met een grafomranding van cortenstaal en een gesmolten glazen muzieknoot. U kunt er ook voor kiezen een andere vorm in het glas te laten smelten. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze waardoor alles naar wens kan worden aangepast.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.