Fronik Grafmonumentenpersoonlijke gedenktekens

Fronik grafmonumenten met als eigenaar Marco Fronik heeft per 1 november 2013 zijn activiteiten beëindigd.

Marco is op dezelfde locatie bereikbaar onder de naam van Den Hollandsche Gedenktekens, Mijdrecht. U kunt nu voor een bijzonder gedenkteken terecht bij Den Hollandsche Gedenktekens in Elst (Gld), Mijdrecht, Rotterdam of Wezep. Onze winkel in Elst heeft de grootste inspiratietuin van de Benelux met ruim 600 grafmonumenten.

1
fronik grafmonumenten - den hollandsche vestiging mijdrecht

Bekijk 1347 voorbeelden

Blader door ruim 1347 voorbeelden in ons fotoboek. Bewaar foto’s die u aanspreken, zodat u ze op een later moment eenvoudig terug kunt kijken.

Bekijk het fotoboek
2
fronik grafmonumenten - den hollandsche vestiging mijdrecht

Bezoek Inspiratiewinkel Mijdrecht

Rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct stellen.

Stel gerust uw vraag
3
fronik grafmonumenten - den hollandsche vestiging mijdrecht

Samen ontwerpen

Op een creatieve wijze ontwerpen de adviseurs van Den Hollandsche samen met u een persoonlijk gedenkteken. We maken het ontwerp geheel vrijblijvend voor u.

Plan een afspraak

Ruim 600 monumenten bekijken en daarna gratis een persoonlijk ontwerp laten maken

In alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Vele voorbeelden in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuin te Elst. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Inspiratietuin Grafmonumenten

Een bezoek aan Den Hollandsche

Samen met u ontwerpen we een eigen persoonlijk monument. Dit kan een combinatie zijn van de voorbeelden die u ziet of met uw persoonlijke wensen of ideeën als uitgangspunt. Al schetsend en pratende maken we voorstellen waaruit u kunt kiezen. Tijdens het ontwerpen houden we rekening met uw budget.

Heeft u nog geen idee? Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen komen we met elkaar tot een passend gedenkteken.

Grafsteen plaatsen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland

plaatsing grafmonument zonder extra kosten

Wij plaatsen monumenten door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Hierdoor zijn we met iedere begraafplaats bekend. Onze werkwijze is hierop ingericht.

Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens strenge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt. Mocht er zich onverhoopt toch iets voordoen dan kunt u er zeker van zijn dat onze servicedienst het probleem snel en vakkundig voor u verhelpt.

Onze manier van plaatsen

fundering 180 cm diep

Bij de plaatsing van de grafsteen wordt gebruik gemaakt van speciale apparatuur. Net als bij een huis worden er vier palen met een speciaal apparaat in de grond getrild. Deze palen zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk, massief kunststof en zijn 180 cm lang. Op deze palen plaatsen wij een betonnen fundering waarop het grafmonument wordt opgebouwd.

Rondleiding door ons bedrijf

fronik grafmonumenten plaatsing grafmonument

Eigen ontwerp vanaf € 1.500
inclusief plaatsing

Op een creatieve wijze ontwerpen de adviseurs van Den Hollandsche samen met u een persoonlijk gedenkteken.

Inclusief

 • Modelprijs
 • Basisafmetingen
 • Keuze uit basis assortiment graniet
 • Montage en productie
 • Betonplaat met wapening
 • Standaard grafbedekking
 • Basisplaatsing in Nederland, België of Duitsland
 • 21% BTW

Exclusief

 • Belettering
 • Accessoires
 • Toeslag duurdere materialen
fronik grafmonumenten ontwerpen gratis 3d-ontwerp grafmonument

Geheel vrijblijvend en gratis ontwerp

in een persoonlijk gesprek gaan we aan de slag

“Wij streven naar een laagdrempelige benadering. Niet dat elk gesprek gezellig hoeft te zijn, maar het gevoel dat u krijgt tijdens een gesprek moet eigen zijn en zoveel mogelijk spanning wegnemen.

Samen komen we dan tot het beste resultaat.

Ook als u nog geen idee heeft, door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen realiseren we samen met u een passend gedenkteken.”

Marco Fronik, Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht

Laat u inspireren en bekijk ruim 1347 voorbeelden: van eenvoudig tot bijzonder in ons fotoboek. U bekijkt alle mogelijkheden en daarna maken wij gratis en geheel vrijblijvend een ontwerp voor u.