GedenksieradenAl mogelijk vanaf 37,50-

Collectie gedenksieradenherinneringssieraden van zilver, goud en staal

Een gedenksieraad waarin het as verwerkt is, biedt u de mogelijkheid om de nagedachtenis aan de overledene altijd dichtbij u te hebben. De gedenksieraden zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en leverbaar in goud, zilver en metaal, zodat u altijd een sieraad vindt dat bij u past.

Ook kunt u er voor kiezen om het as te verwerken in een mini urn om zodoende een mooi monumentje en plekje bij u thuis te creëren. Naast de verwerking van as is het ook heel persoonlijk om een vingerafdruk te verwerken in de gedenksieraad.

Leonieke Terlouw, adviseur gedenksieraden

gedenksieraden assieraden showroom

Vingerafdruk sieraden

herinnering en verbondenheid

Een bijzonder en persoonlijk aandenken is om een vingerafdruk van uw geliefde, kind, vader of moeder aan te laten brengen in een sieraad van goud, zilver of staal.

Doordat u het sieraad met vingerafdruk zo dichtbij draagt, geeft het verbondenheid en herinnert u dagelijks aan de tijd dat hij of zij er nog was. Al is het soms maar voor even.

Bekijk alle vingerafdruksieraden

vingerafdruk sieraden

Assieraden

tastbaar en dichtbij

Door als nabestaande het as bij u te dragen maakt u de herinnering tastbaar en dichtbij. Bij het zien of voelen van het sieraad denkt u weer even terug aan een bepaald moment uit het verleden.

De sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen vindt u altijd een mooi en passend aandenken.

Bekijk alle assieraden

vingerafdruk sieraden

Exclusieve gedenksieraden

royals en gold line

Onze exlusieve collectie met herinneringssieraden bestaat uit vingerafdruk en assieraden. De sieraden zijn van goud en vaak voorzien van dure edelstenen.

U ziet in de collectie ringen en hangertjes. Ook als u net iets anders in gedachte heeft dan helpen wij u graag verder.

Bekijk alle voorbeelden

exclusieve gedenksieraden

Mini urnen

voor thuis om of mee te nemen

Mini urnen worden vaak gebruikt om het as over meerdere nabestaande te verdelen. Iedereen wil graag op zijn of haar manier de herinnering koesteren.

Mini urnen worden ook gebruikt door mensen die vaak onderweg zijn en geen sieraden dragen. Zodoende heeft men altijd een blijvende herinnering bij zich.

Bekijk alle voorbeelden

gedenksieraden mini urnen zilver

Een mooi en passend gedenksieraad uitzoeken

in uw handen nemen, de details bekijken en hoe ze staan

Het sieraad heeft een hoge emotionele waarde en u moet er een goed gevoel bij hebben. We raden u daarom aan om langs te komen in onze showroom, hier ziet u alle sieraden in het echt en kunt u ze in uw handen nemen, uitproberen en bekijken hoe ze staan. In onze showroom kunt u een herdenkingssieraad uitzoeken dat u een goed gevoel geeft en goed bij u past.

assieraden gedenksieraden showroom Den Hollandsche gedenktekens

“Graag geef ik u advies over onze collectie met gedenksieraden. U koopt een gedenksieraad immers maar een keer en het is belangrijk dat het goed bij u past en levenslang mee gaat. U bekijkt zelf op uw gemak onze collectie met sieraden en bij vragen sta ik altijd voor u klaar.”

Leonieke Terlouw, adviseur gedenksieraden