GedenksieradenGedenksieraden met as of vingerafdruk

Collectie assieradenGemaakt van zilver, goud en staal

Een assieraad waarin de as verwerkt is, biedt u de mogelijkheid om de nagedachtenis aan de overledene altijd dichtbij u te hebben. De assieraden zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en leverbaar in goud, zilver en metaal, zodat u altijd een assieraad vindt dat bij u past.

Naast de verwerking van as is het ook heel persoonlijk om een vingerafdruk te verwerken in een gedenksieraad.

Leonieke Terlouw, adviseur assieraden en gedenksieraden

gedenksieraden assieraden showroom

Vingerafdruk sieraden

herinnering en verbondenheid

Een bijzonder en persoonlijk aandenken is om een vingerafdruk van uw geliefde, kind, vader of moeder aan te laten brengen in een sieraad van goud, zilver of staal.

Doordat u het sieraad met vingerafdruk zo dichtbij draagt, geeft het verbondenheid en herinnert u dagelijks aan de tijd dat hij of zij er nog was. Al is het soms maar voor even.

Bekijk alle vingerafdruksieraden

vingerafdruk sieraden

Assieraden

tastbaar en dichtbij

Door als nabestaande de as bij u te dragen maakt u de herinnering tastbaar en dichtbij. Bij het zien of voelen van het sieraad denkt u weer even terug aan een bepaald moment uit het verleden.

De assieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen vindt u altijd een mooi en passend aandenken.

Bekijk alle assieraden

vingerafdruk sieraden

Exclusieve gedenksieraden

royals en gold line

Onze exlusieve collectie met herinneringssieraden bestaat uit vingerafdruk en assieraden. De sieraden zijn van goud en vaak voorzien van dure edelstenen.

U ziet in de collectie ringen en hangertjes. Ook als u net iets anders in gedachte heeft dan helpen wij u graag verder.

Bekijk exclusieve gedenksieraden

exclusieve gedenksieraden

Asdiamanten

Een tastbare en unieke asbestemming

Asdiamanten worden vanuit de as of het haar van een geliefde gecreëerd. De diamanten van as hebben dezelfde kwaliteit als natuurlijke diamanten.

Dit mooie aandenken kunt u altijd bij u dragen in de vorm van een ring of hanger. U kunt er ook voor kiezen om deze in de fraaie diamantbox te plaatsen, bijvoorbeeld naast een portretfoto bij u thuis.

Bekijk as-diamanten

gedenksieraden asdiamanten

Een mooi en passend gedenksieraad uitzoeken

in uw handen nemen, de details bekijken en hoe ze staan

Het sieraad heeft een hoge emotionele waarde en u moet er een goed gevoel bij hebben. We raden u daarom aan om langs te komen in onze showroom, hier ziet u alle sieraden in het echt en kunt u ze in uw handen nemen, uitproberen en bekijken hoe ze staan. In onze showroom kunt u een herdenkingssieraad uitzoeken dat u een goed gevoel geeft en goed bij u past.

assieraden gedenksieraden showroom Den Hollandsche gedenktekens

“Graag geef ik u advies over onze collectie met gedenksieraden. U koopt een gedenksieraad immers maar een keer en het is belangrijk dat het goed bij u past en levenslang mee gaat. U bekijkt zelf op uw gemak onze collectie met sieraden en bij vragen sta ik altijd voor u klaar.”

Leonieke Terlouw, adviseur gedenksieraden