Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Wat maakt een grafsteen goedkoop?

We hebben een uitgebreide collectie met goedkope grafstenen. Het zijn mooie grafstenen die eenvoudig uitgevoerd zijn. Wat een grafsteen goedkoop kan maken is met name de soort materiaal die toegepast is, maar ook kan het liggen aan de hoeveelheid bewerkingen en het volume van het materiaal.

Klassieke goedkope grafsteen

Klassieke goedkope grafsteen in natuursteen met een rood bruine tint. De steen is gepolijst, een duurzame en onderhoudsvriendelijke bewerking waardoor de steen gaat glanzen.

Klassieke grafsteen foto 1

Goedkope grafsteen golfkop

Golfkop model goedkope grafsteen. De basisprijs is exclusief accessoires, waarbij het monument is uitgevoerd in een eenvoudigere natuursteensoort.

Goedkope grafsteen golfkop foto 1

Onderhoudsvrij grafmonument

Grafmonument met waaiervorm op de letterplaat. Bij dit type monument kan de belettering worden gezandstraald maar ook bronzen letters zijn mogelijk.

Onderhoudsvrij grafmonumentfoto 1
Onderhoudsvrij grafmonument foto 1
Onderhoudsvrij grafmonument foto 2

Goedkope grafsteen in de vorm van een tulp

Deze goedkope grafsteen is geheel van graniet gemaakt, waarbij alle oppervlakken zijn gepolijst. Hierdoor ontstaat een glans. De bronzen letters geven de lettersteen met de herkenbare tulpvorm een authentiek karakter. Wanneer u extra persoonlijke details wilt laten verwerken, dan kun u er bijvoorbeeld voor kiezen om een accessoire als een vaas of lantaarn toe te voegen of een extra persoonlijke spreuk of tekst in de liggende steen te laten graveren..

Goedkope grafsteen in de vorm van een tulp foto 1

Goedkope grafsteen golfkop graniet

Granieten goedkope grafsteen in een golfkop model. Het graniet is gezoet afgewerkt waardoor het een zachtere uitstraling krijgt. Als grafbedekking is er gekozen voor siergrassen, sedum en azul split. Dit monument staat opgesteld in onze showtuin en is, evenals alle andere modellen, volledig aan te passen naar uw wensen op het gebied van vorm en kleur.

Grafsteen golfkop granietfoto 1