Betrokken uitvaartondernemers In Noord-Brabant en rondom Tilburg

“Vertrouwen is voor ons belangrijk. Daarom werken we graag samen met betrokken ondernemers met wie wij kennis en ervaring kunnen delen. Hier bieden wij een overzicht met uitvaartondernemers in Noord-Brabant waar wij goede ervaringen mee hebben.”

Karien van Dijk – Den Hollandsche Gedenktekens

Betrokken Uitvaartondernemers in Noord-Brabant - Den Hollandsche

Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers.

De volgende betrokken uitvaartondernemers hebben zich bij ons aangesloten:

Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten

“Betrokken en professioneel begeleiden wij de uitvaart van een naaste van u. U krijgt de tijd om over keuzes na te denken of ergens op terug te komen. Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te worden. Er is veel dat naasten zelf kunnen en mogen doen, denk aan meehelpen bij de laatste verzorging, het maken van de rouwkaart tot aan het rijden van de rouwauto of het laten dalen van de kist in het graf. Ook de invulling van een dienst kunnen wij meedenken. Modern of klassiek, uitbundig of sober, in kleine kring of met iedereen die maar aanwezig wil zijn. Alles mag, niks moet. Samen komen we tot een afscheid dat past bij degene die is overleden en bij de nabestaanden.” – Harriet van der Vleuten

> Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, Tilburg

Consolare Uitvaartbegeleiding en Woorddiensten Noord-Brabant

“Door met nabestaanden te praten en te overleggen komen we samen tot een mooie uitvaartdienst. Het gevoel van de nabestaanden vertalen in woorden en rituelen, dat is wat mensen raakt bij een persoonlijke uitvaart. Niet alles hoeft in één keer te worden beslist. In de loop van de week wordt duidelijk voor welk maatwerk we samen kiezen.” – Mirjam Branten – van Oosterhout

> Consolare, Haarsteeg

Corine de Jong Uitvaartverzorging Noord-Brabant

“Als gediplomeerd uitvaartverzorger bied ik de zorgzame, betrokken begeleiding die u graag ontvangt. Ik ruim hier graag alle tijd voor in. Uitvaartverzorging betekent voor mij: verzorgd, maar bovenal met zorg!” – Corine de Jong

> Corine de Jong Uitvaartverzorging, Wijk en Aalburg


Bijzondere initiatieven in de regio

Er zijn tal van bijzondere initiatieven in ons land op het gebied van steun, rouwverwerking en gedenken. Hier vindt u enkele initiatieven die wij een warm hart toedragen:

Het Doorleefboek

Schrijver Ellen Dreezens verloor als kind haar beide ouders, en begrijpt hoe diep verlies ingrijpt in een kinderleven. Ze heeft ervaren hoe belangrijk het is als iemand tijd en ruimte maakt om er te zijn voor een kind dat rouwt, vooral als de ouder(s) dat in een verliessituatie zelf moeilijk kan. Ellen ontwikkelde het Doorleefboek voor rouwende kinderen en hun hulp-volwassene, als hulpbron bij het hervinden van balans en welzijn. Ellen is psycholoog, rouw-coach en docent aan de Universiteit van Tilburg.

> Website – Het Doorleefboek

grafmonumenten adviseur ontwerper karien van Dijk

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Tilburg als in de rest van Noord-Brabant.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (013–2032241).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg