Betrokken uitvaartondernemers In en rondom Rotterdam

“Vanuit vertrouwen en goede ervaringen brengen de betrokken uitvaartondernemers nabestaanden in contact met Den Hollandsche. Echt Betrokken dus. Hier bieden wij een overzicht met uitvaartondernemers in de regio Rotterdam waar wij goede ervaringen mee hebben.”

Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens


Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers.

De volgende betrokken uitvaartondernemers in Rotterdam en omgeving hebben zich bij ons aangesloten:

Karen Admiraal - Buitengewoonafscheid - Rotterdam

“Op een unieke manier afscheid nemen en het leven zorgvuldig terugbrengen in een mooi en passend afscheid. Uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid verzorgd uitvaarten door heel Nederland en heeft haar hoofdlocatie in Rotterdam. Uitvaartbegeleider Karen Admiraal begeleid families op een informele, moderne, zachte en betrokken manier. Met haar jonge en vernieuwende uitvaartonderneming zorgt zij voor een bijzonder en passend afscheid. Want ieder is uniek. Alles is bespreekbaar want deze eenmalige gebeurtenis moet een troost zijn voor later.” – Karen Admiraal

> Buitengewoonafscheid

Monique Kupras - Infinity Uitvaartzorg - Zoetermeer

“Met Infinity Uitvaartzorg wil ik van elke uitvaart een liefdevolle herinnering aan de overledene maken. Dat doe ik op een persoonlijke manier door te werken vanuit mijn hart. Ik ben beslist geen zwarte kraai. Liever werk ik op een informele manier waarbij ik door meerdere contactmomenten in korte tijd een band opbouw met de nabestaanden. Zo werken we samen toe naar een memorabele dag waarop we op een mooie en waardige manier afscheid nemen van uw dierbare. Met betrokkenheid, en soms een vleugje humor. Een dag waarop niet alleen u, maar ook vrienden, collega’s en kennissen met een goed gevoel terug kunnen kijken.” – Monique Kupras

> Infinity Uitvaartzorg

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden.

Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant.

Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in en rondom Zwolle, maar ook in andere gemeenten in de regio.

Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.

grafmonumenten adviseur ontwerper Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens
010–3072842
Ben Dammers Schrier

Wij komen graag in contact met betrokken uitvaartondernemers

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact op met mij. Wij komen namelijk graag in contact met toegewijde uitvaartondernemers in Rotterdam, Zuid-Holland en Zeeland.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (010–3072842).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam