Grafsteen met trap

In de fraai gebogen letterplaat van dit grafmonument is een trap uitgehouwen. De trap staat symbool voor de overgang van leven naar hiernamaals, de boog symboliseert de geborgenheid en liefdeband tussen mensen. Er zijn talloze natuursteensoorten. Ieder... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3190
Collectie Bijzonder persoonlijk, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In de fraai gebogen letterplaat van dit grafmonument is een trap uitgehouwen. De trap staat symbool voor de overgang van leven naar hiernamaals, de boog symboliseert de geborgenheid en liefdeband tussen mensen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen