Urnengraven en urnmonumentenvoor urnengraven, urnenkelders en urnenmuren

“Ons uitgebreide assortiment met urnenmonumenten bestaat uit 17 uiteenlopende collecties. De voorbeelden die u op onze website ziet, hebben wij reeds gemaakt. Omdat we alles op maat maken is dit de plek om inspiratie op te doen en meer te weten te komen over de verschillende materialen, accessoires en stijlen. Ook kunnen we een unieke urnensteen of urnenmonument speciaal voor u ontwerpen vanuit de wensen die u heeft.

Ontdek welke voorbeelden u aanspreken en bewaar deze in uw persoonlijke fotomap door bij een voorbeeld te klikken op “bewaar foto”. Op deze manier kunt u ook eventueel met familie een fotomap samenstellen. Wanneer u bij ons langskomt, kunnen wij vervolgens met de voorbeelden uit uw fotomap aan de slag om een passend en uniek ontwerp te maken.”

Marco Fronik – Den Hollandsche Gedenktekens

Urnengraven in verschillende materialen

Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Urnengraven in verschillende stijlen en uitvoeringen

grafmonumenten adviseur ontwerper marco fronik
085-3035780
Marco Fronik

Een mooi en persoonlijk urnenmonument uitzoeken.

“Een urnengraf uitzoeken is niet makkelijk, de mogelijkheden zijn oneindig. Door de voorbeelden te bekijken op onze website krijgt u een goede indruk van wat u wel en niet mooi vindt. Op basis van wat u mooi en passend vindt maken we samen met u een nieuw ontwerp dat de juiste uitstraling heeft en goed bij de overledene past. We maken het ontwerp geheel vrijblijvend voor u.

Heeft u een vraag over een urnengraf dat u heeft gezien, wilt u graag advies over uw ideeën en gedachten, of zoekt u iets specifieks? We staan u graag bij om al uw vragen te beantwoorden.”

Stel gerust uw vraag