Grafzerk met rivier

Gepolijste grafzerk waarin een glazen rivier is verwerkt. Over de rivier is een sierlijke natuurstenen boog geplaatst. Boog en rivier symboliseren de levensloop van een mensen en de doorgang naar het hiernamaals. Door het gebruik van beelden of symbole... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3220
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Bruin
Liggende deel Rivier
Materiaal Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Gepolijste grafzerk waarin een glazen rivier is verwerkt. Over de rivier is een sierlijke natuurstenen boog geplaatst. Boog en rivier symboliseren de levensloop van een mensen en de doorgang naar het hiernamaals.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen