Grafzerk met rivier

Gepolijste grafzerk waarin een glazen rivier is verwerkt. Over de rivier is een sierlijke natuurstenen boog geplaatst. Boog en rivier symboliseren de levensloop van een mensen en de doorgang naar het hiernamaals. Door het gebruik van beelden of symbole... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3220
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Bruin
Liggende deel Rivier
Materiaal Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Persoonlijke toevoeging Rivier
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bogen

Productomschrijving

Gepolijste grafzerk waarin een glazen rivier is verwerkt. Over de rivier is een sierlijke natuurstenen boog geplaatst. Boog en rivier symboliseren de levensloop van een mensen en de doorgang naar het hiernamaals.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.