Kort graf met gebeeldhouwde decoratie

Kort graf met gebeeldhouwde decoratie foto 1
Het natuursteen van dit monument vertoont sporen van de kleuren roodbruin, blauw en olijfgroen, wat het een bijzondere uitstraling verleent. De decoratie op de letterplaat is gebeeldhouwd. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1080
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Materiaal Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het natuursteen van dit monument vertoont sporen van de kleuren roodbruin, blauw en olijfgroen, wat het een bijzondere uitstraling verleent. De decoratie op de letterplaat is gebeeldhouwd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen