Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urn op bronzen zuil

Urnenmonument waarop aan de bovenzijde een bloemvormige urn geplaatst is. De gesloten bloembladen symboliseren geborgenheid. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 2233
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Tulp
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars
Materiaal Brons
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Bloem/blad/boom

Productomschrijving

Urnenmonument waarop aan de bovenzijde een bloemvormige urn geplaatst is. De gesloten bloembladen symboliseren geborgenheid.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.