Urn steen

Urn steen foto 1
Steen gedenkteken voor een urn. De golven op de afdekplaat staan symbool voor de zee en het strand. Het opschrift kan in het natuursteen worden gestraald.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23090
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Urnenplaten
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs

Productomschrijving

Steen gedenkteken voor een urn. De golven op de afdekplaat staan symbool voor de zee en het strand. Het opschrift kan in het natuursteen worden gestraald.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.