Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnengraf

Dit zeer persoonlijke urnengraf is gemaakt voor een muzikant. Het glas bij de saxofoon is transparant waardoor u de blauwe glasparels te zien krijgt. De punten van het glas zijn alle vier ligt gebogen waardoor er veel "beweging" in het urnenm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22166
Bewerking Gebogen
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Muziek Saxofoon
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dit zeer persoonlijke urnengraf is gemaakt voor een muzikant. Het glas bij de saxofoon is transparant waardoor u de blauwe glasparels te zien krijgt. De punten van het glas zijn alle vier ligt gebogen waardoor er veel "beweging" in het urnenmonument zit.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.