Urnengraf gedenksteen hart

Urnengraf gedenksteen hart foto 1
Urnengraf gedenksteen in de vorm van een hart. Een deel van het opschrift is gemaakt van RVS, het overige deel is gezandstraald.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21750
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart

Productomschrijving

Urnengraf gedenksteen in de vorm van een hart. Een deel van het opschrift is gemaakt van RVS, het overige deel is gezandstraald.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen