Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnengraf vlinder

Urnengraf vlinder foto 1
Urnengraf met vlinder. De vlinder is gefuseerd in het glas.Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke deco... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18739
Collectie Exclusief, Modern
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Kort graf
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Urnengraf met vlinder. De vlinder is gefuseerd in het glas.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.