Urnengrafsteen boek

Urnengrafsteen boek foto 1
Bij een urnengraf is de ruimte voor een gedenkteken wat beperkter in vergelijking met een enkel graf. Door een afwijkende vorm zoals een boek, hart of een andere vorm voor de urnengrafsteen te kiezen, onderscheidt het zich van andere gedenktekens. De ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20998
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Bij een urnengraf is de ruimte voor een gedenkteken wat beperkter in vergelijking met een enkel graf. Door een afwijkende vorm zoals een boek, hart of een andere vorm voor de urnengrafsteen te kiezen, onderscheidt het zich van andere gedenktekens. De kleurstelling van dit exemplaar helpt daar ook extra aan bij. Deze urnengrafsteen in de vorm van het boek bestaat namelijk uit heel veel verschillende warme kleuren. Als u goed kijkt ziet u naast bruin en zwart ook veel lichtere tinten van grijs tot beige en dat maakt de steen erg fraai.. Met een mooi ingeschilderde belettering en een passende lijntekening krijgt de steen een stijlvolle, bijna klassieke uitstraling. Met uw wensen gaan wij aan de slag en maken daarom ook graag vrijblijvend een schets voor u.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen