Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument - uitgehakt

Volledig handgemaakt urnenmonument, het natuursteen is met de hand gladgehakt waardoor het monument een fraaie, natuurlijke uitstraling krijgt.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3411
Collectie Natuurlijk
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Volledig handgemaakt urnenmonument, het natuursteen is met de hand gladgehakt waardoor het monument een fraaie, natuurlijke uitstraling krijgt.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.