Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument met grafkunst van brons

Urnenmonument met grafkunst van brons foto 1
Dit urnenmonument bestaat uit een natuurstenen zuil met een schuin aflopende bovenzijde. Hierop is een bronzen gedenkplaat met grafkunst in de vorm van een abstracte vogel geplaatst. Deze vogel lijkt uit de bronzen plaat te komen en heeft een mooi kle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32818
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Brons, Kort graf, Kunstenaars, Modern, Natuursteen
Graftype Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Vorm Vogel

Productomschrijving

Dit urnenmonument bestaat uit een natuurstenen zuil met een schuin aflopende bovenzijde. Hierop is een bronzen gedenkplaat met grafkunst in de vorm van een abstracte vogel geplaatst. Deze vogel lijkt uit de bronzen plaat te komen en heeft een mooi kleurverloop aan de bovenzijde. Op de gedenkplaat van dit urnenmonument is met fraaie verheven bronzen letters de tekst aangebracht en dit accentueert de stijlvolle, moderne uitstraling van dit monument.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen