Urnenplaatje in kalksteen

Klein urnenplaatje in op diverse manieren bewerkt kalksteen. De belettering is ingegraveerd.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gede... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1514
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Kunstenaars, Natuurlijk
Graftype Kort graf
Kleur Beige
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Klein urnenplaatje in op diverse manieren bewerkt kalksteen. De belettering is ingegraveerd.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.