Urnmonument

Een urnmonument met bronzen letters gemonteerd op natuursteen. De tekst op de glasplaat is gesmolten waardoor deze nooit meer zal vervagen. Het vogeltje is vastgezet op de dekplaat.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken persona... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22137
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Dieren Vogel
Graftype Grafzerken
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Een urnmonument met bronzen letters gemonteerd op natuursteen. De tekst op de glasplaat is gesmolten waardoor deze nooit meer zal vervagen. Het vogeltje is vastgezet op de dekplaat.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen