Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnmonument

Een urnmonument met bronzen letters gemonteerd op natuursteen. De tekst op de glasplaat is gesmolten waardoor deze nooit meer zal vervagen. Het vogeltje is vastgezet op de dekplaat.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22137
Collectie Exclusief, Modern
Dieren Vogel
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Een urnmonument met bronzen letters gemonteerd op natuursteen. De tekst op de glasplaat is gesmolten waardoor deze nooit meer zal vervagen. Het vogeltje is vastgezet op de dekplaat.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.