Urnmonument met hartje en zuilen

Met twee zuilen en een hartje is dit een fraai urnmonument waarin bijzondere persoonlijke details zijn verwerkt. Op het schuin geplaatste hart zijn er bijvoorbeeld subtiele sterretjes gemaakt. Daarnaast is er op de hoogste zuil een ingetogen ovalen por... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30063
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Zuilen
Graftype Kort graf
Kleur donker
Liggende deel Hart, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Fotoartikel, Lantaarn
Staande deel Natuursteen

Productomschrijving

Met twee zuilen en een hartje is dit een fraai urnmonument waarin bijzondere persoonlijke details zijn verwerkt. Op het schuin geplaatste hart zijn er bijvoorbeeld subtiele sterretjes gemaakt. Daarnaast is er op de hoogste zuil een ingetogen ovalen porseleinen foto aangebracht dat op passende wijze een herinnering biedt aan de overledenen. Daaronder bevindt zich een klassiek vormgegeven bronzen plaatje met de namen en data dat qua kleur goed in het geheel past. Hoewel de meeste oppervlakken van het natuursteen een zachte uitstraling hebben door het matte oppervlak, heeft de kleinste zuil juist gehakte zijden. Hierdoor is deze wat ruwer en natuurlijker. Bovenop deze kleinere zuil waakt een klein bronzen vogeltje. Ook de lantaarn is van brons en deze biedt extra licht en warmte in het monument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.