Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zwerfkei op urnengraf

Zwerfkei op urnengraf foto 1
Op deze zwerfkei is de belettering gezandstraald. De zwerfkei is grotendeels onbewerkt gelaten en heeft daardoor haar natuurlijke vorm behouden. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1442
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Zwerfkeien
Graftype Natuurlijk
Kleur Beige, licht
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Op deze zwerfkei is de belettering gezandstraald. De zwerfkei is grotendeels onbewerkt gelaten en heeft daardoor haar natuurlijke vorm behouden.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.