Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Dubbel grafmonument met moderne uitstraling

Een frisse en moderne uitstraling kenmerkt dit dubbele grafmonument. De basis bestaat uit een strakke omranding van matzwart natuursteen. Deze brede natuurstenen omranding bakent het graf af en het vak dat hierdoor aan de voorzijde ontstaat is opgevuld... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32963
Artikelnummer 14034
Catalogus Jong en Eigentijds
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Dieren Vlinder
Diverse tags Rechthoekig, Robuust/groot
Glas Glasfusing
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Antraciet, Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Glasfusing decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig, Robuust/groot

Productomschrijving

Een frisse en moderne uitstraling kenmerkt dit dubbele grafmonument. De basis bestaat uit een strakke omranding van matzwart natuursteen. Deze brede natuurstenen omranding bakent het graf af en het vak dat hierdoor aan de voorzijde ontstaat is opgevuld met donkergrijze stenen. Door deze kleurstelling komt de fraaie glasfusing vlinder aan de voorzijde extra mooi uit. Het staande deel bestaat uit twee elementen. Zo bevat de staande natuurstenen letterplaat ruimte voor een persoonlijke spreuk en is daar bovenop een tweede vlinder van glas aangebracht. De glazen letterplaat is mat gemaakt en is lichtblauw van kleur, zodat de geëmailleerde letters goed leesbaar zijn.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.