Dubbel grafmonument met moderne uitstraling

Een frisse en moderne uitstraling kenmerkt dit dubbele grafmonument. De basis bestaat uit een strakke omranding van matzwart natuursteen. Deze brede natuurstenen omranding bakent het graf af en het vak dat hierdoor aan de voorzijde ontstaat is opgevuld... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32963
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Dieren Vlinder
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Antraciet, Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een frisse en moderne uitstraling kenmerkt dit dubbele grafmonument. De basis bestaat uit een strakke omranding van matzwart natuursteen. Deze brede natuurstenen omranding bakent het graf af en het vak dat hierdoor aan de voorzijde ontstaat is opgevuld met donkergrijze stenen. Door deze kleurstelling komt de fraaie glasfusing vlinder aan de voorzijde extra mooi uit. Het staande deel bestaat uit twee elementen. Zo bevat de staande natuurstenen letterplaat ruimte voor een persoonlijke spreuk en is daar bovenop een tweede vlinder van glas aangebracht. De glazen letterplaat is mat gemaakt en is lichtblauw van kleur, zodat de geëmailleerde letters goed leesbaar zijn.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen