Eigentijds grafmonument van natuursteen en rvs

Om een moderne, eigentijdse uitstraling te krijgen werken wij veel met rvs om verschillende elementen vorm te geven. Zo zijn in dit grafmonument het langwerpige bloemvak, de verzonken vaas en de sierlijke band rondom de lettersteen van rvs gemaakt. Doo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26486
Catalogus Exclusief, Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Materiaal RVS
Productsoort Glazen foto
Uitvoering met rvs vaas

Productomschrijving

Om een moderne, eigentijdse uitstraling te krijgen werken wij veel met rvs om verschillende elementen vorm te geven. Zo zijn in dit grafmonument het langwerpige bloemvak, de verzonken vaas en de sierlijke band rondom de lettersteen van rvs gemaakt. Door de natuurstenen delen, zoals de lettersteen en het liggende deel, niet te polijsten maar juist iets matter te maken, krijgt het grafmonument ook een modernere afwerking. Het oppervlak weerspiegelt nog wel een deel van de omgeving, maar de weerspiegeling is nu iets 'doffer'. Het monument biedt verder veel ruimte voor andere accessoires, zoals de foto en de lantaarn. De tekst is wit ingeschilderd, waardoor het goed leesbaar is.
RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.