Gedenkteken met bronzen boom

Gedenkteken met bronzen boom foto 1
De fraaie boom van brons is uitgevoerd in verschillende patina, waardoor de bladeren een andere kleur krijgen dan de stam. Deze boom is prominent geplaatst midden voor de letterplaat die uit twee halve cirkels bestaat. Beide helften van de letterplaat ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33034
Bloemen en planten Boom
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Brons gepatineerd
Natuurlijk Boom
Symboliek Boom
Vorm Rond

Productomschrijving

De fraaie boom van brons is uitgevoerd in verschillende patina, waardoor de bladeren een andere kleur krijgen dan de stam. Deze boom is prominent geplaatst midden voor de letterplaat die uit twee halve cirkels bestaat. Beide helften van de letterplaat zijn voorzien van een inscriptie, waarbij de letters zijn ingeschilderd.
Het liggende deel is helemaal bedekt en door dit grote oppervlak komt de bijzondere structuur in het natuursteen goed naar voren. Het extra opschrift is in mooie verheven bronzen letters aangebracht, wat het geheel stijlvol en bijzonder maakt.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.