Gedenkteken voor een tiener met schelpen en foto's

Bij een gedenkteken voor een tiener is het belangrijk dat er veel persoonlijke kernmerken in het ontwerp worden verwerkt. Zo blijft het gedenkteken dichtbij de persoon. Dit gedenkteken is voor een jonge dame ontworpen die veel hield van reizen. Daarom ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33893
Bewerking Handgebrokkeld
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Glasprint Folie op glas
Grafbedekking Schelpen
Graftype Enkel
Hobby's Wandelen
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Natuurlijk Bergen
Onderdeel Omranding
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Glazen foto
Sport Wandelen
Thema Reizen

Productomschrijving

Bij een gedenkteken voor een tiener is het belangrijk dat er veel persoonlijke kernmerken in het ontwerp worden verwerkt. Zo blijft het gedenkteken dichtbij de persoon. Dit gedenkteken is voor een jonge dame ontworpen die veel hield van reizen. Daarom is er gekozen voor een foto en decoraties die met reizen te maken hebben. De foto op de glazen letterplaat met op een nonchalante manier gebrokkelde randen is een vakantiefoto. Hiervan is een eenvoudige compositie gemaakt waarin de opschriften zijn verwerkt. Het liggende deel refereert met de schelpjes als grafbedekking naar de zee en is er een twee kleinere portretfoto geplaatst. In de natuurstenen omranding zijn vervolgens met ingegraveerde iconen hobby's en passies uitgebeeld. Aan voorzijde wordt de omranding onderbroken door een liggend natuurstenen element waarop golvend zand patroon is gemaakt met daarin de vorm van een hart.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.