Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument met glazen letterplaat

Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 37165
Artikelnummer 14034
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Antraciet, Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Hobby/beroep/sport, Rechthoekig

Productomschrijving

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.