Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafsteen met een schaakstuk

Grafsteen met een schaakstuk foto 1
De grafsteen is gemaakt voor iemand die veel schaak speelde. Het schaakstuk is volledig van natuursteen gemaakt en geaccentueerd door de beide boogvormen van de letterplaat.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18218
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Hartvormige lettersteen, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby, Sport
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Hart uitsparing, Hartvormige lettersteen

Productomschrijving

De grafsteen is gemaakt voor iemand die veel schaak speelde. Het schaakstuk is volledig van natuursteen gemaakt en geaccentueerd door de beide boogvormen van de letterplaat.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.