Grafsteen van glas

Grafsteen met een glazen dekplaat. Op de achterste glasplaat is een silhouet uitgespaard waardoor deze transparant is. De naam staat in eigen handschrift op de voorste glasplaat.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21650
Artikelnummer 14021
Bewerking Gebogen
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Diverse tags Rechthoekig
Glas Blauw
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas
Materiaal Glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Grafsteen met een glazen dekplaat. Op de achterste glasplaat is een silhouet uitgespaard waardoor deze transparant is. De naam staat in eigen handschrift op de voorste glasplaat.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.