Grafzerk kunstenaar

Grafzerk kunstenaar foto 1
Grafzerk ontworpen door onze kunstenaar. Wat u ziet zijn de jaarringen van een boom. Het opschrift is in gepatineerd brons uitgevoerd.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19389
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Grafzerken, Kunstenaars
Graftype Grafzerken
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Grafzerk ontworpen door onze kunstenaar. Wat u ziet zijn de jaarringen van een boom. Het opschrift is in gepatineerd brons uitgevoerd.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.