Grafzerk met exclusieve bronzen boom

Het grafmonument is uitgevoerd in grijsblauw natuursteen. Decoratie en belettering zijn uitgevoerd in brons, wat een unieke en exclusieve uitstraling aan het geheel geeft.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1163
Bloem, plant of boom Boom
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Brons, Exclusief, Grafzerken, Natuursteen, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Blauw
Symboliek Boom
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het grafmonument is uitgevoerd in grijsblauw natuursteen. Decoratie en belettering zijn uitgevoerd in brons, wat een unieke en exclusieve uitstraling aan het geheel geeft.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.