Kunstenaar grafsteen met bronzen beeld

Kunstenaar grafsteen met bronzen beeld foto 1
Deze grafsteen is ontworpen door onze kunstenaar. Het voetstuk is gemaakt van natuursteen, waarop een bronzen beeld geplaatst is. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5353
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Zuilen
Kleur Bruin, Wit
Materiaal Brons
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Deze grafsteen is ontworpen door onze kunstenaar. Het voetstuk is gemaakt van natuursteen, waarop een bronzen beeld geplaatst is.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.