Moderne grafsteen met een persoonlijke glazen foto

Een foto kan een grafsteen echt persoonlijk maken. Dit geldt helemaal voor een glasprint foto, omdat het hele canvas namelijk ontworpen kan worden naar uw wensen. Ons grafisch team helpt u om uw wensen en ideeën in een passende layout te verwerken. Het... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34875
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een foto kan een grafsteen echt persoonlijk maken. Dit geldt helemaal voor een glasprint foto, omdat het hele canvas namelijk ontworpen kan worden naar uw wensen. Ons grafisch team helpt u om uw wensen en ideeën in een passende layout te verwerken. Het resultaat is dan de persoonlijke glazen letterplaat zoals in dit voorbeeld. De glazen letterplaat wordt hier vergezeld door een smalle staande steen van zwart natuursteen. Geheel passend in dit moderne gedenkteken is ook deze lettersteen recht van vorm gehouden. Het matte oppervlak draagt bij aan de moderne uitstraling en ook hier is een persoonlijke noot in de vorm van een songtekst met de illustratie van een notenbalk met g-sleutel en een kwartnoot. Het liggende deel zet te moderne sfeer door met de strak gevormde dekplaat van natuursteen met de twee vierkante bloemsparingen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.