Moderne grafzerk met brons

Moderne grafzerk met brons foto 1
Strak vormgegeven grafmonument in lichtgekleurd natuursteen. Het speciaal gegoten bronzen ornament geeft het monument een bijzondere en zeer exclusieve uitstralingEr zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenscha... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3381
Collectie Grafzerken, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Grafzerken
Kleur Beige, licht
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin

Productomschrijving

Strak vormgegeven grafmonument in lichtgekleurd natuursteen. Het speciaal gegoten bronzen ornament geeft het monument een bijzondere en zeer exclusieve uitstraling

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.