Natuurlijk grafmonument gesmolten glas

Gesmolten glas wordt steeds vaker verwerkt in grafmonumenten. Door het op een speciale manier smelten van een glasplaat, komt er een natuurlijke structuur in het glas. Hierdoor is het glas mat geworden, wat een perfect canvas biedt om tekst op te plaat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20366
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Gesmolten glas wordt steeds vaker verwerkt in grafmonumenten. Door het op een speciale manier smelten van een glasplaat, komt er een natuurlijke structuur in het glas. Hierdoor is het glas mat geworden, wat een perfect canvas biedt om tekst op te plaatsen. Achter de staande glazen letterplaat bevinden zich twee natuurlijke zuilen van natuursteen. Deze zijn uniek van vorm en zijn samen met de letterplaat het beeldbepalende onderdeel van het grafmonument. De natuurlijke elementen zijn verder doorgevoerd in het liggende gedeelte. Zo bestaat de grafbedekking voornamelijk uit sedum en grijze steentjes en is het grafmonument geheel omrand met ruw gehakte brokken natuursteen. Alle elementen tezamen zorgen voor een natuurlijk grafmonument dat mooi in balans is.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.