Stoer gedenkteken met rvs en prikkeldraad

Ontwerpen van gedenktekens mogen op diverse begraafplaatsen steeds vrijer zijn. Dit gedenkteken heeft bewust een stoere uitstraling gekregen, omdat dit past bij de persoon die wordt herdacht. Met het ontwerp van het gedenkteken, accessoires, materialen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32551
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Onderdeel Letterplaat
Productsoort Fotoartikel

Productomschrijving

Ontwerpen van gedenktekens mogen op diverse begraafplaatsen steeds vrijer zijn. Dit gedenkteken heeft bewust een stoere uitstraling gekregen, omdat dit past bij de persoon die wordt herdacht. Met het ontwerp van het gedenkteken, accessoires, materialen en illustraties proberen we een verhaal te vertellen. Bij dit gedenkteken is gekozen voor een antraciet natuursteen die we mat hebben afgewerkt. De rvs delen geven het geheel samen met het matte natuursteen een robuuste uitstraling. Als extra element is er figuratief prikkeldraad aangebracht, een lijntekening van dit prikkeldraad komt ook terug op de zuil.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.