Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafmonumenten in AmstelveenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Amstelveen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Amstelveen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafzerken in de gemeente Amstelveen en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Amstelveen.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Amstelveen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van natuursteen

Grafstenen Amstelveen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Amstelveen

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van brons

Grafmonument Amstelveen

7
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Amstelveen van glas

Grafsteen Amstelveen

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Januari 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Januari 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Januari 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Januari 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Januari 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Amstelveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Amstelveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Amstelveen Gan Hasjalom
Grafstenen Amstelveen Gan Hasjalom
Grafsteen Amstelveen Gan Hasjalom 1

Gan Hasjalom Amstelveen

Joodse begraafplaats Amstelveen, ingericht in het jaar 2002. De stichting Gan Hasjalom faciliteert lewajot van alle Joden die Gan Hasjalom als hun laatste rustplaats kiezen. Op de begraafplaats in Amstelveen heeft de stichting de beschikking over faciliteiten ten behoeve van de tahara, een aula en een ontvangstruimte.Kiezen voor een begrafenis op Gan Hasjalom brengt de contractuele verplichting met zich mee binnen een jaar na de begrafenis een gedenksteen op het graf te plaatsen. Nabestaanden zijn vrij in hun keuze van een steenhouwerij.

Saskia van Uylenburgweg
1183 DK Amstelveen
grafsteen Amstelveen Vreedenhof ( Nes aan de Amstel )

Vreedenhof ( Nes aan de Amstel ) Amstelveen

De kleine Rooms Katholieke begraafplaats Vreedenhof wordt gekenmerkt door het smeedijzeren hek waardoor je binnenkomt. Het hek werd rond 1900 gemaakt door de Nesser smid, de heer Nees Schouten en staat op de lijst van Rijksmonumenten. Het hek rondom de indrukwekkende St. Urbanus kerk ernaast is van dezelfde smid. De begraafplaats kenmerkt zich door de smalle paadjes en kleine ruimtes. Vreedenhof wordt omringd door bomen.

Amsteldijk Zuid
1189 VL Amstelveen
grafmonument Amstelveen-Bovenkerk RK Parochie H. Urbanuskerk
Grafmonumenten Amstelveen-Bovenkerk RK Parochie H. Urbanuskerk
Grafstenen Amstelveen-Bovenkerk RK Parochie H. Urbanuskerk  1

RK Parochie H. Urbanuskerk Amstelveen-Bovenkerk

De Parel aan de Poel wordt de prachtige kerk in Bovenkerk genoemd. In 2018 was de restauratie van de kerk afgerond en iedereen bejubelde het resultaat. De begraafplaats ligt als een half ronde cirkel om de kerk met daarachter niets dan natuur. Er zijn ruime rechte paden.
Helaas brak niet lang na de restauratie brand uit die een groot gedeelte van het schip verwoestte. Ondanks de totale verslagenheid bij alle parochianen en dorpsbewoners heeft iedereen de handen ineen geslagen en is men nu druk bezig met het herstel van deze prachtige kerk.

Noorddammerlaan
1187 AG Amstelveen-Bovenkerk