Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk alle winkels

Grafmonumenten in Edam-VolendamInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Edam-Volendam? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten in de gemeente Edam-Volendam en omgeving, zoals in Beets, Edam, Hobrede, Kwadijk, Kwadyk, Middelie, Oosthuizen, Purmer, Schardam, Volendam en Warder. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Mijdrecht. Op minder dan 45 minuten rijden van Edam-Volendam.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“een heel goed gevoel“

Uw medewerker heeft vandaag de wijzigingen c.q. de herstelwerkzaamheden tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Niet alleen ging hij zorgvuldig te werk maar had hij ook oog voor details. Hij deed erg zijn best en gaf mijn vrouw, door zijn gedrevenheid om het tot iets mooi te maken, een heel goed gevoel. Vriendelijk verzoek ik u dan ook om onze complimenten hiervoor aan hem over te brengen.

November 2015
Edam-volendam

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Januari 2017
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Maart 2016
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Maart 2016
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Februari 2016
Amsterdam

Welke collecties leveren wij in Edam-Volendam?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van natuursteen

Grafstenen Edam-Volendam

2
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van glas

Grafsteen Edam-Volendam

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Edam-Volendam

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van brons

Grafmonument Edam-Volendam

7
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Edam-Volendam van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Edam-Volendam
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Edam Algemene Begraafplaats Edam
Grafstenen Edam Algemene Begraafplaats Edam
Grafsteen Edam Algemene Begraafplaats Edam 1

Algemene Begraafplaats Edam

Deze begraafplaats in Edam heeft een ingang aan de Grote Kerkstraat en aan de Matthijs Tinxgracht en bevindt zich achter de Sint Nicolaaskerk of Grote Kerk. De grafstenen en grafmonumenten staan naast elkaar aan de paden.

Grote Kerkstraat
1135 BC Edam
grafsteen Edam RK begraafplaats Edam
Grafmonument Edam RK begraafplaats Edam
Grafmonumenten Edam RK begraafplaats Edam 1

RK begraafplaats Edam

Aan de dijk aan het water van de Purmerringvaart ligt de Rooms-Katholieke begraafplaats van Edam, en wordt beheerd door de Sint Nicolaas Parochie. Het is een vrij kleine, overzichtelijke begraafplaats met rechte kiezelpaden.

Zeevangsdijkje
1135 GR Edam
grafmonument Kwadijk Begraafplaats Kwadijk

Begraafplaats Kwadijk

Niet ver van de Hervormde kerk in het oude dorpje Kwadijk, ligt de algemene begraafplaats. Het is ruim van opzet, met gras en kiezelpaden en niet al te veel bomen.

Kwadijk
1471CE Kwadijk
grafmonumenten Middelie Begraafplaats Middelie

Begraafplaats Middelie

In het kleine dorp Middelie ligt naast de kerk de algemene begraafplaats. Omringd door bomen en struiken en met grindpaden is het netjes onderhouden en makkelijk begaanbaar. Er zijn algemene, particuliere en urnengraven.

Middelie
1472GV Middelie
grafstenen Oosthuizen Kerkhof Grote Kerk

Kerkhof Grote Kerk Oosthuizen

Aan de rand van Oosthuizen achter de Grote Kerk ligt de algemene begraafplaats. De Grote Kerk doet zijn naam eer aan. Het is een prachtige grote Gotische kruiskerk. De kiezelpaden van de begraafplaats erachter zijn recht en de graven liggen er overzichtelijk langs.

Raadhuisstraat
1474 HJ Oosthuizen
grafsteen Volendam Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam

Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam

Naast en achter de Vincentiuskerk ligt de Rooms-Katholieke Begraafplaats in Volendam. Het beheer van deze begraafplaats wordt namens de Vincentiusparochie uitgevoerd door het begrafenisfonds. Hoofdtoegang van de begraafplaats ligt aan de C.J. Conijnstraat. Verder is er nog een toegang aan de IJselmeer-zijde.

C.J. Conijnstraat
1131 DZ Volendam

Grafstenen Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam

Begraafplaatsen in de omgeving van Edam-Volendam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Edam-Volendam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.