Grafstenen in AadorpInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Aadorp? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Aadorp en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Hengelo. Op minder dan 20 minuten rijden van Aadorp.

Inspiratiewinkel Hengelo Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Aadorp?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van natuursteen

Grafstenen Aadorp

2
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Aadorp

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van brons

Grafmonument Aadorp

7
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Aadorp van glas

Grafsteen Aadorp

“Het eindresultaat is prachtig“

Beste medewerker, wij vonden het gedenkteken voor mijn vader erg mooi, heb ook foto's doorgestuurd aan familie en die waren het daar ook mee eens. Een goed gevoel voor ons, en zeker zoals mijn ouders het zouden hebben gewild. Mijn dank met vriendelijke groet, Ineke van de Sande

Mei 2023
Hengelo

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

Mei 2023
Hardenberg

“ Al veel positieve complimenten ontvangen“

Beste Roelie, Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst! Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

Mei 2023
Ommen

“Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is.“

Goedemorgen , Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben. Met vriendelijk groet, (.....)

Mei 2023
Ommen

“Het is nu een mooie plek om te bezoeken“

We willen u laten weten dat het grafmonument dat geplaatst is voor onze dochter prachtig is. Precies zoals gehoopt en ontworpen. Het is nu een mooie plek om te bezoeken en onze dochter te gedenken. Ook de reacties van onze naasten zijn heel lovend. Kortom, alle lof voor jullie. Nogmaals dank!!

Mei 2023
Oldenzaal

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Hengelo om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Aadorp

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Aadorp maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Aadorp Begraafplaats Aadorp
Grafstenen Aadorp Begraafplaats Aadorp
Grafsteen Aadorp Begraafplaats Aadorp 1

Begraafplaats Aadorp

De begraafplaats aan de Kerkhofsweg in Aadorp ligt iets verscholen achter de huizen aan de doorgaande weg. De begraafplaats is in de jaren '40 van de vorige eeuw aangelegd en vanaf 2002 beheert de gemeente Almelo deze begraafplaats. Het terrein is rechthoekig gevormd en is afgebakend met een groene haag. Vanaf beide poorten lopen twee paden in een flauwe bocht naar het centrale middenpad dat uitkomt in het midden van de begraafplaats. Aan weerszijden van het centrale pad zijn de grafmonumenten en grafstenen opgesteld in rijen en vakken. Grote oude bomen geven deze begraafplaats veel sfeer.

Kerkhofsweg
7611 BH Aadorp