Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in EesveenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Eesveen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Eesveen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Eesveen en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Eesveen.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Eesveen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van natuursteen

Grafstenen Eesveen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Eesveen

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van brons

Grafmonument Eesveen

7
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Eesveen van glas

Grafsteen Eesveen

“Mooi“

Beste medewerker, wij vonden het gedenkteken voor mijn vader erg mooi, heb ook foto's doorgestuurd aan familie en die waren het daar ook mee eens. Een goed gevoel voor ons, en zeker zoals mijn ouders het zouden hebben gewild. Mijn dank met vriendelijke groet, Ineke van de Sande

April 2024
Hengelo

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

April 2024
Hardenberg

“ Al veel positieve complimenten ontvangen“

Beste Roelie, Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst! Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

April 2024
Ommen

“Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is.“

Goedemorgen , Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben. Met vriendelijk groet, (.....)

April 2024
Ommen

“Het is nu een mooie plek om te bezoeken“

We willen u laten weten dat het grafmonument dat geplaatst is voor onze dochter prachtig is. Precies zoals gehoopt en ontworpen. Het is nu een mooie plek om te bezoeken en onze dochter te gedenken. Ook de reacties van onze naasten zijn heel lovend. Kortom, alle lof voor jullie. Nogmaals dank!!

April 2024
Oldenzaal

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Eesveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Eesveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Eesveen Begraafplaats IJpenhof Eesveen
Grafstenen Eesveen Begraafplaats IJpenhof Eesveen
Grafsteen Eesveen Begraafplaats IJpenhof Eesveen 1

Begraafplaats IJpenhof Eesveen

De ingang zit aan de Eesveenseweg.

Eesveenseweg
8347 JG Eesveen
grafsteen Eesveen Landgoed Eesveen Particulier bezit

Landgoed Eesveen Particulier bezit

Van Karnebeeklaan
8347 WB Eesveen