Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in GiethoornInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Giethoorn

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Giethoorn? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Giethoorn en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Giethoorn.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Giethoorn?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Giethoorn

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Giethoorn van glas

Grafstenen van glas

“Mooi“

Beste medewerker, wij vonden het gedenkteken voor mijn vader erg mooi, heb ook foto's doorgestuurd aan familie en die waren het daar ook mee eens. Een goed gevoel voor ons, en zeker zoals mijn ouders het zouden hebben gewild. Mijn dank met vriendelijke groet, Ineke van de Sande

Mei 2024
Hengelo

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

Mei 2024
Hardenberg

“ Al veel positieve complimenten ontvangen“

Beste Roelie, Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst! Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

Mei 2024
Ommen

“Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is.“

Goedemorgen , Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben. Met vriendelijk groet, (.....)

Mei 2024
Ommen

“Het is nu een mooie plek om te bezoeken“

We willen u laten weten dat het grafmonument dat geplaatst is voor onze dochter prachtig is. Precies zoals gehoopt en ontworpen. Het is nu een mooie plek om te bezoeken en onze dochter te gedenken. Ook de reacties van onze naasten zijn heel lovend. Kortom, alle lof voor jullie. Nogmaals dank!!

Mei 2024
Oldenzaal

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Giethoorn?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Giethoorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Giethoorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Giethoorn Begraafplaats Giethoorn
Grafstenen Giethoorn Begraafplaats Giethoorn
Grafsteen Giethoorn Begraafplaats Giethoorn 1

Begraafplaats Giethoorn

Op deze bijzondere begraafplaats is het mogelijk om de overledene via het water aan land te brengen. Er wordt 1 diep in algemene grafstenen begraven. Te midden van de grafmonumenten staat een 17e eeuws klokkenstoel.

Beulakerweg
8355 AK Giethoorn