Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in HattemerbroekInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Hattemerbroek? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Hattemerbroek en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep. Op minder dan 10 minuten rijden van Hattemerbroek.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

December 2023
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

December 2023
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

December 2023
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

December 2023
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

December 2023
Nijmegen

Welke collecties leveren wij in Hattemerbroek?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van natuursteen

Grafstenen Hattemerbroek

2
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Hattemerbroek

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van brons

Grafmonument Hattemerbroek

7
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Hattemerbroek van glas

Grafsteen Hattemerbroek

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hattemerbroek?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Oldebroek Begraafplaats De Eekelenburg

Begraafplaats De Eekelenburg Oldebroek

De Ekelenburg is in 1900 geopend. Door diverse uitbreidingen is het een lange en smalle begraafplaats geworden. Rondom de begraafplaats staan prachtige bomenrijen. Sinds april 2017 mogen in de gemeente Oldebroek de gedenktekens het volledige graf bedekken. Voorheen werd alleen een korte grafsteen toegestaan. Na vraag vanuit de gemeente is het formaat van het grafmonument nu vrij gegeven. Wanneer u meer wilt weten over welke soorten en ontwerpen grafmonumenten en grafstenen zeer geschikt zijn voor deze begraafplaats, dan kunt u hiervoor

Mheneweg Zuid
8096 RE Oldebroek

Grafstenen Begraafplaats De Eekelenburg Oldebroek

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats De Eekelenburg Oldebroek

grafsteen Oosterwolde (Gemeente Oldebroek) Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg'
Grafmonument Oosterwolde (Gemeente Oldebroek) Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg'
Grafmonumenten Oosterwolde (Gemeente Oldebroek) Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg'  1

Begraafplaats Oosterwolde 'De Korenberg' Oosterwolde (Gemeente Oldebroek)

De begraafplaats in Oosterwolde ligt aan de Oostendorperstraatweg. Ongeveer een kilometer buiten het dorpscentrum. De diverse bomen geven de begraafplaats karakter. Naast grafstenen, gedenkstenen en grafmonumenten staan er ook oorlogsgraven ter nagedachtenis aan gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog. Zowel Nederlandse als Tsjecho-Slowaakse. In verband met het grondwaterpeil wordt er in Oosterwolde veelal 1-diep begraven. Om die reden hebben echtgenoten in veel gevallen twee grafmonumenten naast elkaar. Er kan dan gekozen worden voor 1 staande grafsteen voor beide graven of twee staande grafstenen.

Oostendorperstraatweg
8097 PL Oosterwolde (Gemeente Oldebroek)
grafmonument Wezep Begraafplaats Bovenheigraaf

Begraafplaats Bovenheigraaf Wezep

Bovenheigraaf is in 1973 in gebruik genomen. Het bosrijke gebied en de fraai aangelegde paden maken dit een unieke begraafplaats. Grafstenen en grafmonumenten worden er per veld in rijen geplaatst. Eind 2017 heeft Den Hollandsche Gedenktekens het grafmonument voor het sterretjesveld voor de allerkleinsten mogen ontwerpen en realiseren. Door middel van glasfusing sterren op een natuursteen zuil kan men een gedenkplek aanduiden. De plek van begraven wordt beschermd door organische vormen van cortenstaal die samen een wolk vormen.

Bovenheigraaf
8091 BT Wezep

Grafstenen Begraafplaats Bovenheigraaf Wezep

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Bovenheigraaf Wezep

grafmonumenten Wezep Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats)
Grafmonument Wezep Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats)
Grafmonumenten Wezep Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats) 1

Begraafplaats Stationsweg (oude begraafplaats) Wezep

Begraafplaats Stationsweg bevindt zijn aan de gelijknamige straat in Wezep. Hier kunnen geen nieuwe graven meer worden gekocht. Op de in het verleden gekochte graven mogen nog wel grafstenen en grafmonumenten worden geplaatst.

Cotoneasterstraat
8091 TV Wezep

Begraafplaatsen in de omgeving van Hattemerbroek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hattemerbroek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.