Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in VierhoutenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Vierhouten

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Vierhouten? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Vierhouten en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Harderwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Vierhouten.

Inspiratiewinkel Harderwijk Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Mei 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Mei 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Mei 2024
Nijmegen

Welke collecties leveren wij in Vierhouten?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van natuursteen

Grafstenen Vierhouten

2
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Vierhouten

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van brons

Grafmonument Vierhouten

7
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Vierhouten van glas

Grafsteen Vierhouten

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Vierhouten?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Elspeet Begraafplaats Elspeet
Grafstenen Elspeet Begraafplaats Elspeet
Grafsteen Elspeet Begraafplaats Elspeet 1

Begraafplaats Elspeet

Het ontwerp van deze begraafplaats is gedaan door architect Hans Warnau. Hij heeft in 1951 opdracht gekregen een ontwerp te maken. Vanaf de entree gezien zijn de grafstenen en grafmonumenten in westelijke richting geplaatst.

Uddelerweg
8075 CH Elspeet
grafsteen Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost
Grafmonument Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost
Grafmonumenten Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost 1

Begraafplaats Nunspeet-Oost

De ingang zit aan de Eperweg en bevindt zich tussen hoge bomen en veel groen. Vanwege de vele bomen is het verstandig om voor een granieten grafsteen te kiezen. Grafstenen van bijvoorbeeld kalksteen zijn veel gevoeliger voor aanslag en verwering.

Eperweg
8072 DA Nunspeet
grafmonument Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-West

Begraafplaats Nunspeet-West

De begraafplaats is gelegen aan de Van Oordtstraat en is aangelegd met veel afwisseling in de paden. Er zijn naast grafmonumenten en grafstenen ook mogelijkheden met betrekking tot asbestemming. Nunspeet is qua regelgeving een prettige begraafplaats en geeft de nabestaanden veel ruimte om een persoonlijke gedenksteen te maken.

Van Oordtstraat
8071KD Nunspeet

Grafstenen Begraafplaats Nunspeet-West

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Nunspeet-West

grafmonumenten Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet
Grafmonument Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet
Grafmonumenten Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet 1

Oude begraafplaats Nunspeet

De begraafplaats ligt op de kruising tussen de Eperweg en het GroeneLaantje. De gehele plek wordt overkoepeld door bomen waardoor het verstandig is om voor een granieten grafsteen of grafmonument te kiezen in verband met de duurzaamheid.

Naaldhof
8071 AW Nunspeet

Begraafplaatsen in de omgeving van Vierhouten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Vierhouten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.