Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafmonumenten in UithoornInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Uithoorn

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Uithoorn? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Uithoorn en omgeving, zoals in De Kwakel en Uithoorn. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Mijdrecht. Op minder dan 15 minuten rijden van Uithoorn.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Uithoorn?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Uithoorn

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Uithoorn van glas

Grafstenen van glas

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Juni 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Juni 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Juni 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Juni 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Uithoorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Uithoorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen De Kwakel De Kwakel (deze niet gebruiken ga naar Begraafplaats Uithoorn (Algemeen)

De Kwakel (deze niet gebruiken ga naar Begraafplaats Uithoorn (Algemeen)

De Algemene Begraafplaats Uithoorn is gelegen aan de Noorddammerweg. Een polderweg tussen de gemeente Uithoorn en het dorp de Kwakel. Het gebouw met daarin de aula is rond met veel ramen. De begraafplaats heeft een ruimtelijke open sfeer met vrij rechte paden.

Noorddammerweg
1424NX De Kwakel
grafsteen De Kwakel De Kwakel RK

De Kwakel RK

De Rooms Katholieke begraafplaats gelegen naast de St. Jans Geboortekerk midden in de levendige dorpskern van de Kwakel. In 1958 bleek de toren van de oude kerk zo gammel dat deze moest worden afgebroken. De kerk heeft toen tien jaar zonder torenspits gestaan. Uiteindelijk is deze kleinere kerk in 1968 gebouwd en nog steeds in gebruik.
(De parochie is te bereiken met telefoonnummer 0297 561203. )

Kwakelsepad
1424 AZ De Kwakel
grafmonument Uithoorn Begraafplaats Uithoorn

Begraafplaats Uithoorn

De begraafplaats aan de Noorddammerweg bestaat uit twee gedeeltes, het oude intieme gedeelte en het nieuwe gedeelte met een open karakter. Op deze begraafplaats vind je particuliere graven, een kinderhofje en ook een islamitisch gedeelte.
Ook na een crematie is er een mogelijkheid in de urnentuin te kiezen voor een urnengraf of plaatsing in de urnenmuur.

Noorddammerweg
1424 NX Uithoorn

Grafstenen Begraafplaats Uithoorn

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Uithoorn

grafmonumenten Uithoorn Uithoorn Zijdelveld

Uithoorn Zijdelveld

Het Zijdelhofje is sinds 1864 een kleine en karakteristieke begraafplaats van Uithoorn. Vanuit de geschiedenis altijd in beheer van een katholieke parochie, maar op dit moment wordt het onderhoud en alle contact verzorgd door Vereniging Vrienden Zijdelhofje.


Zijdelveld
1421TJ Uithoorn